hovenier Rotterdam en omstreken.

Over Buiten zoals Binnen

Buiten zoals Binnen is een jong, innovatief en hardwerkend bedrijf. Welke tuinwerkzaamheden uitvoert in Rotterdam en omgeving.

Leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van Buiten zoals Binnen!

Wij stellen ons graag aan u voor.

Buiten zoals Binnen is een jong en hard werkend hoveniersbedrijf, dat zich bezighoud met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei typen tuinen. Niet alleen privé-tuinen, maar ook bedrijfsterreinen waaronder het borderonderhoud en het onderhoud van parkeerplaatsen. Dit doen wij uiterraard zeer zorgvuldig en vakbekwaam en dat tegen een redelijke prijs.

Overweegt u uw tuin te vernieuwen, anders aan te leggen of heeft u andere wensen, dan komen wij graag en geheel vrijblijvend langs bij u om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Eventueel maken wij een tekening of schets, zodat u een beeld kunt krijgen van uw toekomstige tuin. Als we gezamelijk uw Ideeën in concrete plannen hebben omgezet, dan volgt er een heldere offerte, zodat u straks betaalbaar en volop van uw tuin kunt genieten.

heeft u vragen of opmerkingen ? Neem dan contact met ons op.

Joey is een enthousiaste, jonge ondernemer die zijn vak met heel veel passie en professionaliteit uitvoert. De klant is koning afspraken worden nagekomen en joey geeft een eigen draai aan de Ideeën die worden aangedragen. Buiten is nu letterlijk zoals binnen en wij zijn meer dan tevreden. Dank je wel Joey en team voor de mooie voor en achtertuin.– Fam. Van Adel